Yuishinkai Castricum

Aikido

Home / instructeur

instructeur

Instructeur van Aikido Yuishinkai Castricum is Tino de Groot


1e kyu, beoefent Aikido sinds 2011

 

Even voorstellen…

Aikido is genieten. Aikido is een ontdekkingstocht. Waar begint beweging? Hoe beweeg je mee met een ander en hoe breng je een ander in beweging?
Toen mijn kinderen in 2010 Aikido gingen beoefenen, maakte ik er voor het eerst kennis mee. Een jaar later ben ik ook zelf Aikido gaan beoefenen. In Aikido herken ik centrale aspecten uit de yoga, zoals het creëren van harmonie, het werken met energie en met oorzaken i.p.v. gevolgen. Zaken die in het dagelijks leven direct toepasbaar zijn. Door Aikido ben ik mij bewuster geworden van mijn lichaam. Kortom Aikido is voor mij een fascinerend proces van onderzoeken en ontdekken samen met anderen. Hier een link naar tinodegroot.nl waar ik wat meer over mijzelf vertel.

 

Naast de lessen die ik in Castricum geef, train ik op maandag, woensdag en zaterdag bij Aikido Yuishinkai Alkmaar. Dankbaar volg ik daar ondermeer de lessen van Martijn van Hemmen, chief instructor van Aikido Yuishinkai Nederland en international instructor van Aikido Yuishinkai. Op de onderstaande foto’s zijn we samen aan het trainen. Daarnaast assisteer ik in Alkmaar bij de jongeren- en kindertrainingen.

 

 

Contactinformatie:

Tino de Groot
info@aikidoyuishinkaicastricum.nl
Telefoon 06-11032246

Trainingslocatie speelzaal basisschool De Klimop (Rooseveltlaan 1, Castricum).

KvK 66475872

 

aikido yuishinkai castricum